• Meer dan 47.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
opslagruimte Haarlem

Nieuwbouw Opslagruimte in Haarlem - Eurobox Self Storage

Bouw gestart van de gloednieuwe opslagruimte van Eurobox Self Storage in Haarlem. Veilige, betaalbare en flexibele opslagoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven

Nieuwbouw Opslagruimte in Haarlem - Eurobox Self Storage

Eurobox Self Storage is al jaren uw betrouwbare partner aan de Oudeweg in Haarlem voor al uw opslagbehoeften. Wij zijn verheugd om onze nieuwste uitbreiding in Haarlem aan te kondigen, een welkome uitbreiding van de opslagruimtes die wij verhuren voor particulier en bedrijf.

Onze Nieuwbouw in Haarlem

De nieuwbouw bij onze vestiging in Haarlem is een spannende uitbreiding van onze diensten. We bouwen niet alleen opslagruimtes, maar ook langdurige relaties; we zijn trots op onze samenwerking met partners die vaak al meerdere projecten met ons samenwerken zoals De Vries en Verburg, Buiteman Leiden en Rehorst Elektrotechniek. De nieuwbouw die zij momenteel voor ons realiseren biedt nog voor het einde van het jaar de klanten van Eurobox een breed scala aan opslagruimtes, perfect voor iedereen die extra ruimte nodig heeft! 

Veiligheid en Beveiliging

Bij Eurobox begrijpen we dat veiligheid een topprioriteit is voor onze klanten. Daarom zijn al onze opslagruimtes uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder camerabewaking met meer dan 100 camera’s, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen. U kunt erop vertrouwen dat uw bezittingen ook in onze nieuwe uitbreiding bij ons in veilige handen zijn.

Extra Diensten

Naast onze opslagoplossingen bieden we ook aanvullende diensten zoals postbusverhuur, en het huren van een bestelbus of gesloten aanhangwagen. Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft tijdens een verhuizing, of een langdurige oplossing zoekt voor uw bedrijf, Eurobox Self Storage heeft de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. Bij Eurobox Self Storage zijn we trots op onze transparantie. We verhuren inclusief verzekering en zonder verborgen kosten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we u kunnen helpen met uw opslagbehoeften in Haarlem.

Haarlem
Haarlem

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Uitbreiding opslagruimtes Haarlem

11 juli 2024

Update bouwwerkzaamheden uitbreiding opslagruimte in Haarlem. De eerste fase is gereed, en we zijn verheugd om u een update te geven over de laatste ontwikkelingen! 

Scroll naar boven