• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Voordelen

10 voordelen van opslagruimte huren bij Eurobox

1. Bereikbaarheid

Alle vestigingen van Eurobox Self Storage zijn uitstekend bereikbaar. De locaties zijn centraal gelegen en bevinden zich aan of nabij uitvalswegen. De infrastructuur in en om de gebouwen heen is ruim opgezet, zodat u de toegangsdeur tot de Self Storage eenvoudig kunt gebruiken. 

2. Toegankelijk

Wanneer u bij ons een zakelijke opslagruimte huurt, kunt u 7 dagen in de week van ’s ochtends 06:00 uur tot ’s avonds 23:00 uur zelfstandig bij uw eigen box. U ontvangt een persoonlijke toegangscode welke u toegang verleent tot het gebouw, waar u met de auto naar binnen kunt rijden via de ‘drive-thru’. Zo kunt u altijd droog en windvrij laden en lossen. Heeft u een box op de verdieping, dan kunt u gebruik maken van onze zeer ruim bemeten goederenlift.

3. Veilig

Alle vestigingen van Eurobox Self Storage zijn zowel binnen als buiten het pand voorzien van bewakingscamera’s die uw eigendommen 24 uur per dag in de gaten houden. Alleen huurders hebben door middel van een persoonlijke toegangscode toegang tot het gebouw. Daarnaast is het gebouw uitgerust met een inbraakalarm en brandalarm en kunt u ook nog eens beschikken over een individueel boxalarm. De buitenterreinen van Eurobox zijn omringd met een hekwerk, buiten openingstijden van de receptie wordt het hek afgesloten, deze is tevens alleen door huurders te openen met de persoonlijke toegangscode.

4. Geconditioneerd

Eurobox stelt specifieke eisen aan een gebouw. Doordat Eurobox zijn Self Storage Centra zelf ontwikkelt, kunnen wij aan onze hoge eisen met betrekking tot o.a. isolatiewaardes voldoen. In combinatie met hoogwaardige verwarming en mechanische ventilatie zorgt Eurobox ervoor dat uw dierbare goederen goed geconditioneerd liggen opgeslagen.

5. Flexibel

Doordat Eurobox Self Storage beschikt over vele verschillende afmetingen van opslagruimtes kunnen wij praktisch iedereen een maatoplossing bieden. Als uw opslagbehoefte verandert en u wilt verhuizen naar een grotere of kleinere box, dan regelen wij de overboeking kosteloos voor u. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 14 dagen, de maximale termijn bepaalt u zelf. Indien u uw box niet meer nodig heeft, hanteren wij een opzegtermijn van slechts 2 weken.

6. Gratis verzekering

Eurobox Self Storage heeft een verzekering afgesloten, waardoor iedere afzonderlijke opslagruimte verzekerd is tegen brand, braak en verlies tot een maximum van €5.000,-. Als extra service naar onze klanten toe bieden wij u deze verzekering gedurende de gehele huurperiode gratis aan.

7. Pakketservice

Wanneer u met uw bedrijf een opslagruimte bij Eurobox Self Storage huurt, biedt Eurobox u de mogelijkheid goederen of pakketten voor u in ontvangst te nemen. Het wachten op een koerier of pakketdienst of wellicht thuis is vaak een tijdsverspilling voor veel ondernemers. De medewerkers van Eurobox zijn dagelijks aanwezig en kunnen uw zending of pakketten voor u in ontvangst nemen. Mocht u het wensen dan kunnen wij de spullen ook in uw opslagruimte plaatsen of bewaren wij deze voor u aan de balie, zodat u deze kunt afhalen wanneer het u uitkomt.

8. Postbus- en vestigingsadres

Wanneer u een zakelijke opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage, kan het een uitkomst zijn om hierbij ook een postbus te huren. Met een postbus bij Eurobox beschikt u over een correspondentieadres dat niet gekoppeld is aan uw naam of huisadres. Met dit vaste postadres is uw bereikbaarheid gegarandeerd. U kunt de postbus en het postadres ook gebruiken als zakelijk vestigingsadres voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

9. Transport

Eurobox heeft voor u een verhuiswagen met laadklep, verhuisbus en aanhangwagens ter beschikking voor het vervoer van en naar de Self Storage gebouwen van Eurobox. In de opslagcentra van Eurobox zijn altijd voldoende transportmiddelen aanwezig. Zo kunt u bij ons beschikken over bagagekarren, steekwagens en palletwagens. Ook zijn er ruime goederenliften aanwezig. U ziet ook aan het transport van uw goederen laten wij niets gelegen liggen.

10. Servicegericht

Al onze servicemedewerkers staan dagelijks voor u klaar om u van dienst te zijn en antwoord te geven op al uw vragen. Zij kunnen u deskundig adviseren bij de keuze van uw opslagruimte, de juiste verpakkingsmaterialen of het vervoer van uw goederen.

Maatoplossing voor uw opslag behoefte

Waarom kiezen voor Eurobox Self Storage®

Tevreden klanten
43.000+
Units in Nederland
6200
Dagen toegankelijk
365

Offerte aanvragen

Interesse in opslagruimte huren bij Eurobox? Vraag direct uw offerte aan!

Indien u zakelijk wilt huren vul uw bedrijfsnaam in.
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in

fg

Scroll naar boven