• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Bedrijfsverhuizing

Verhuizen van uw bedrijf is een vak apart, wilt u dit gedeeltelijk of geheel uit handen geven dan is het goed om te weten dat Eurobox Self Storage ervaren partners heeft in het verhuizen van uw archief, inventaris of voorraad.

Bedrijfsverhuizing op maat

De bedrijfsverhuis-service van Eurobox Self Storage is een service op maat, samen met u wordt bepaald hoeveel hulp u wenst in te schakelen. Als u alleen een meehelpende chauffeur nodig heeft dan is dit bij ons in combinatie met de huur van transport mogelijk. Heeft u niet genoeg helpende handen dan kunt u bij Eurobox ook extra verhuizers inhuren voor uw bedrijfsverhuizing. Wilt u de gehele verhuizing van uw bedrijf uit handen geven dan is dit uiteraard ook geen probleem! Indien gewenst kan zelfs uw kantoormeubilair voor u gedemonteerd worden en al uw inventaris voor uw ingepakt worden zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft! Wij hebben jarenlange samenwerkingen met betrouwbare verhuizers, het transport van en naar uw opslagruimte bij Eurobox Self Storage kunt u dan ook met een gerust hart aan onze partners toevertrouwen.

Voor het veilig inpakken, opslaan en transporteren van uw goederen bieden wij u een breed assortiment verhuisartikelen aan. Onder andere verhuisdozen, noppenfolie, matrashoezen en verhuisdekens, uiteraard tegen uiterst concurrerende prijzen.  

Offerte bedrijfsverhuizing

Postbus tijdens bedrijfsverhuizing

Indien u gaat verhuizen met uw bedrijf komen er een heleboel zaken op u af, dit terwijl de bedrijfsvoering gewoon door dient te gaan. Het is handig om te weten dat u bij Eurobox ook een Postbus kunt huren voor beperkte periode, u heeft hiermee een postadres waar u 7 dagen per week post kunt afhalen en dit garandeert uw bereikbaarheid gedurende de verhuizing van uw bedrijf. 

Eurobox Self Storage kan u diensten bieden voor de verhuizing, tijdelijke opslag van uw bedrijfsvoorraad en/of inventaris tot aan uw postadres.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

Scroll naar boven