• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Openingstijden

Voor huurders

De openingstijden voor huurders van een opslagruimte van Eurobox Self Storage zijn zeer ruim. U heeft 7 dagen per week, 365 dagen per jaar van 6:00 tot 23:00 uur toegang tot het gebouw en de door u gehuurde opslagruimte. Door deze zeer ruime toegangstijden heeft Eurobox Self Storage de flexibiliteit gecreëerd voor zijn huurders om zelf te bepalen wanneer het hen uitkomt om bij ons langs te komen en gebruik te maken van de opslagruimte.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met de storemanager van de vestiging.

Receptie

Het kantoor van Eurobox is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 18:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur. Op zondag en nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Waarom langskomen bij Eurobox?

Als u interesse heeft om een opslagruimte te huren bij Eurobox Self Storage dan is het zeer raadzaam om geheel vrijblijvend bij ons kantoor langs te komen. Wij hebben een groot aanbod opslagruimtes in wel 30 verschillende afmetingen en onderling verschillen deze ook weer in lengte- en breedtematen. Daarnaast zijn er opslagruimten bij die u kunt benaderen met de auto. Kortom er is heel veel mogelijk bij ons! Onze ervaring is dat geïnteresseerden vaak de ruimte te groot inschatten, waardoor er onnodige ruimte gehuurd wordt. Onze store managers zijn gespecialiseerd in het adviseren van de juiste afmeting waardoor er mogelijk kosten bespaard kunnen worden. Wij nemen graag de tijd voor u om de hoeveelheid spullen die u wenst op te slaan goed door te nemen, zodat we tot de meest geschikte opslagruimte komen. U weet op deze manier ook precies wat u aan kosten kwijt bent.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven