• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte hobbyruimte

Opslagruimte huren voor hobbyspullen

Sommige hobby’s nemen veel ruimte in beslag in huis. Wanneer u een extra kamer nodig heeft of als uw hobbyspullen in de weg staan, kunt u een schone en droge opslagruimte huren bij Eurobox.

Hobbyspullen opslaan in een droge opslagruimte

Maakt u modelvliegtuigen, naait u kleding of wordt er prachtige kunst in uw hobbyruimte gecreëerd? Voor al deze hobby’s heeft u veel dingen nodig, waardoor de hobbykamer al snel helemaal vol staat. De spullen in een vochtige garage zetten is geen optie, en het tuinhuisje is al helemaal uitgesloten. 

Kies daarom voor een opslagruimte bij Eurobox. We creëren het ideale binnenklimaat in onze verwarmde en schone boxen, zodat uw hobbyspullen zijn beschermd tegen vocht en vuiligheid. 

Altijd toegang tot uw hobbymateriaal in opslag

U heeft dagelijks toegang tot uw spullen in opslag, van 06:00 tot 23:00, zelfs op feestdagen. Hierdoor is het mogelijk al uw hobbyspullen op te slaan, en regelmatig een klein deel op te halen wanneer u aan een nieuw project begint. Zo houdt u veel ruimte over in huis en zijn uw spullen veilig opgeborgen De opslagruimte kan dus worden gezien als een soort extra kamer voor uw hobbyspullen, maar dan buiten huis.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

De voordelen van een opslagruimte voor hobbyspullen

Heeft u even geen tijd meer voor uw hobby? Is er een kindje op komst en moet de hobbyruimte worden omgetoverd tot babykamer? Er zijn tal van redenen om uw hobbyspullen ergens anders op te slaan, of dit nu tijdelijk of langdurig is. Hiervoor bent u bij Eurobox aan het juiste adres.

De voordelen van Eurobox:

  • Bij ons huurt u een opslagruimte met het juiste formaat. Dankzij een breed scala aan ruimtes, al vanaf 1 m², betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Onze medewerkers helpen u graag bij het bepalen van de nodige ruimte.
  • De huurovereenkomsten zijn flexibel. U huurt al vanaf 14 dagen. 
  • Ook de opzegtermijn is slechts 14 dagen.
  • Aangezien u elke dag toegang heeft tot uw opslagruimte, van 06:00 tot 23:00 uur, ook op feestdagen, kunt u uw hobbyspullen ophalen wanneer u maar wilt. U hoeft geen afspraak te maken.
  • Alle Eurobox vestigingen zijn volledig overdekt. Dat betekent dat u ook op een regenachtige dag spullen kunt afleveren of ophalen zonder dat deze nat worden.
  • Er zijn karretjes aanwezig om zware dozen te verplaatsen.
  • Dankzij het moderne beveiligingssysteem zijn uw spullen veilig.
Scroll naar boven