• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Palletopslag

Goed beveiligde palletopslag voor professionals

Zodra u grote bestellingen plaatst voor uw bedrijf, worden deze vaak op pallets geleverd. Deze nemen niet alleen veel ruimte in beslag, maar zijn vaak ook zeer onhandig. Vooral wanneer u een webshop vanuit huis beheert, of een klein kantoor heeft, is het opslaan van pallets onmogelijk. 

Waarom een speciale palletopslag huren?

Omdat het huren van een compleet magazijn of het uitbreiden van uw bedrijfspand enorm veel kosten met zich meebrengt, is dit vaak onmogelijk voor kleine bedrijven. Voor een paar pallets per maand of per jaar is zo’n grote investering niet nodig. Een speciale palletopslag huren bij Eurobox is niet alleen een voordelige, maar ook een zeer handige optie.

Onze vestigingen liggen namelijk allemaal bij grote uitvalswegen en zijn goed bereikbaar, ook met een vrachtwagen. U kunt uw pallets met goederen dus direct bij uw opslagruimte laten bezorgen. Zo hoeft u zelf geen extra vervoer te regelen. Ter plaatse vindt u een pompwagen voor het verplaatsen van de pallets. 

Dankzij ons brede scala aan opbergruimtes betaalt u nooit te veel. Mocht u uw goederen naar een grotere of kleinere ruimte willen verplaatsen, dan is dat geheel gratis. Daarnaast hanteren we bij Eurobox Self Storage een opzegtermijn van slechts 2 weken, en is de verzekering helemaal gratis. Al met al bent u veel goedkoper uit dan wanneer u een heel magazijn huurt voor slechts een kleine voorraad.

Laat uw pallets met goederen en voorraad direct bij Eurobox leveren

Om u te helpen nog meer tijd en moeite te besparen, kunnen de werknemers van Eurobox uw pallets in ontvangst nemen. U geeft de Eurobox locatie als leveringsadres op en u hoeft verder niets te doen. Wij nemen uw pallet in ontvangst en plaatsen deze direct in uw opslagruimte. 

Ook deze dienst is heel voordelig, en kost slechts € 10 per pallet.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

fg

Scroll naar boven