• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Meubelopslag

Gaat u verbouwen en bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw meubels? Gaat u samen wonen en wilt u nog geen afscheid nemen van uw eigen spullen? Is uw oude woning verkocht en bent u op zoek naar een geconditioneerde opslag voor uw meubels totdat de nieuwe woning wordt opgeleverd? Kortom, u wilt uw meubels (tijdelijk) opslaan, dan is Eurobox Mini Opslag uw partner!

Geconditioneerde opslag van meubels

Eurobox Mini Opslag biedt verwarmde en geventileerde opslagruimtes voor opslag van meubels aan tegen zeer scherpe prijzen. Door de grote sortering opslagruimtes kunnen wij nagenoeg iedereen een maatoplossing bieden. En door dat u een ruimte op maat huurt betaald u nooit te veel voor de opslag van uw meubels. Iedereen die gaat verbouwen, verhuizen, emigreren, samenwonen of scheiden en opslag voor zijn meubels nodig heeft vindt in Eurobox een betrouwbare partner. 

Bereken online de benodigde ruimte voor opslag meubels

Met de uitgebreide ruimtecalculator van Eurobox Self Storage berekend u in een handomdraai hoeveel opslag voor uw meubels u nodig heeft. In de ruimtecalculator kunt u per vertrek aangeven wat er opgeslagen dient te worden, nadat u de ruimtecalculator ingevuld heeft verschijnt er een advies met een voorbeeld van de betreffende opslagruimte in uw scherm om u een beeld te geven van de benodigde opslagruimte. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

Scroll naar boven