• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag van gereedschap

Een opslagruimte voor gereedschap huren

Heeft u veel gereedschap dat u tijdelijk niet nodig heeft, of bijvoorbeeld een zaagmachine die u zelden gebruikt en die in de weg staat? Om plaats te maken in uw bedrijfsruimte of magazijn, bieden wij u de ideale oplossing: een opslagruimte huren bij Eurobox. 

Schone en goed beveiligde opslag voor professionals

Uw gereedschap is waardevol, en u wilt dat uw spullen onder de beste omstandigheden worden opgeslagen. Daarom werken we bij Eurobox Self Storage met een geavanceerd beveiligingssysteem en creëren we een ideaal binnenklimaat in de opslagruimtes. In de verwarmde en droge opslagruimte is uw gereedschap beschermd tegen vochtschade en schimmel.

Om uw spullen ook tijdens het plaatsen of ophalen te beschermen, en voor uw eigen comfort, zijn alle Eurobox vestigingen overdekt. U rijdt naar binnen met uw auto, aanhanger of busje, gebruikt onze karretjes om uw gereedschap naar uw opslagruimte te brengen en rijdt weer weg. Ook wanneer het regent blijven u en uw spullen dus droog.

Waarom een opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage?

Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de door u gekozen vestiging zodat u met eigen ogen kunt zien dat onze opslagruimtes schoon, droog en verwarmd zijn. Het onderhoud van onze ruimtes is een prioriteit voor ons, omdat uw spullen zo onder de beste omstandigheden worden opgeslagen.

Om het transport van uw gereedschap en andere spullen van uw auto of bestelwagen tot de opslagruimte zo makkelijk mogelijk te maken, staan er karretjes voor u klaar. Voor grotere voorwerpen of pallets is er ook een pompwagen aanwezig die u gratis kunt gebruiken. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibele opslagruimte voor gereedschap

Omdat flexibiliteit belangrijk is voor u als klant, huurt u al een opslagruimte vanaf 14 dagen. Daarnaast werken we bij Eurobox ook met een opzegtermijn van slechts 14 dagen. Mocht u na een tijdje een grotere of juist kleinere ruimte willen, dan is dat geen enkel probleem. Het wisselen is gratis. 

Zoals u ziet, is flexibiliteit belangrijk voor ons. U heeft dan ook dagelijks toegang tot uw opslagruimte van 06:00 tot 23:00 uur.

Aangezien alle Eurobox vestigingen nabij uitvalswegen liggen, is het ook mogelijk uw opslagruimte als een uitbreiding van uw eigen bedrijfsruimte te zien. Onderweg naar uw klant haalt u het nodige gereedschap op, en op de terugweg plaatst u het weer in de opslagruimte.

Scroll naar boven