• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar lang actief is in de Self Storage branche. Al onze vestigingen zijn ruim opgezet en voorzien in alles wat u nodig heeft op het gebied van opslag van uw dierbare bezittingen, transport en verhuisartikelen.  

Eurobox hecht er veel waarde aan dat u uw dierbare bezittingen aan ons toevertrouwt. Wij zijn voortdurend bezig met veiligheid en dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Ook zijn wij bijzonder serieus wat betreft onderhoud en orde en netheid van onze gebouwen. Elke Eurobox vestiging heeft een eigen professionele store manager die 6 dagen in de week voor u beschikbaar is om u te adviseren over al uw Self Storage behoeften. Ook als het om de verhuur van een verhuiswagen of de verkoop van verhuisartikelen gaat, kunnen wij u goed adviseren en helpen. Wij zijn heel servicegericht en zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor onze klanten te verbeteren. 

Geschiedenis Self Storage

In Amsterdam werd het eerste Self Storage bedrijf geopend in 1996. Een van de oprichters van Eurobox Self Storage was de grondlegger hiervan en heeft Self Storage voor het eerst geïntroduceerd in Nederland. Het moeilijke in die tijd was dat niemand het product Self Storage kende waardoor er heel veel marketing benodigd was om de klanten met het concept kennis te laten maken. Tegenwoordig is Self Storage in geheel Nederland een steeds bekender begrip geworden en zijn er in bijna elke grote plaats wel één of meerdere bedrijven te vinden die opslagruimte aanbieden.

Eurobox Self Storage is gestart in 2005 met zijn eerste vestiging in Noordwijk! De jaren erna volgde Hengelo, Middelburg en 2 vestigingen in Alkmaar. In 2008 heeft Eurobox Self Storage zijn focus verlegd naar de westelijke Randstad en werd besloten om 4 vestigingen te verkopen aan een collega Self Storage bedrijf. Eurobox Noordwijk bleef in ons bezit. 

Eurobox Self Storage is sindsdien weer aan het groeien en heeft nieuwe vestigingen in Hoofddorp, Leiden, HaarlemRotterdam, Bergen op Zoom, Gouda en Dordrecht geopend. Tevens zijn wij nog steeds op zoek naar andere geschikte locaties om naar uit te breiden al zijn er niet echt veel plekken meer om te veroveren. Wij staan echter altijd open voor suggesties, heeft u een tip of een locatie in uw bezit? Neem contact met ons op! 

fg

★★★★★

"Heldere afspraken, alles duidelijk toegelicht. Je weet precies waar je aan toe bent"

Mark H

★★★★★

"Goeie service. Vriendelijk mensen.Twee jaar gebruik van gemaakt. Top"

Joke v.d. W

★★★★☆

"Voldoet 100% aan de verwachtingen"

Fred M.

Welk opslagbedrijf kiezen voor uw spullen?

Zoveel Self Storage bedrijven maar welk opslagbedrijf moet u nu hebben voor de opslag van uw inboedel? Welke is de veiligste? Welke is het beste uitgerust? En welke is de klantvriendelijkste? Dat is waar wij u mee kunnen helpen!

Wij zijn het opslagbedrijf waar u naar op zoek bent als u veilige, uitstekend uitgeruste, schone en geconditioneerde opslagruimte voor uw huisraad of goederen zoekt. Wij zijn een opslagbedrijf met korte lijnen en dat vertaalt zich naar uitstekende service die we naar de wens van de klant kunnen aanpassen. Wij denken graag mee met de klant. Sla uw spullen op bij Eurobox en u zult ervaren dat wij uw opslagbehoefte perfect kunnen invullen!

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Contact opnemen met Eurobox?

Twijfel niet neem direct contact op met onze ervaren opslagspecialisten voor opslagadvies op maat! 

Scroll naar boven