• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Webshop opslag

Kwalitatieve opslag voor webshops

Webshopeigenaren lopen vaak tegen hetzelfde probleem aan: het opslaan van de voorraad. Velen openen een webshop vanuit huis. In het begin gaat dit redelijk goed, tot er opeens hele pallets worden geleverd aan de voordeur en de logeerkamer meer op een magazijn lijkt. Ook een klein kantoor biedt dan niet meer genoeg ruimte voor het uitbreiden van de webshop. Een schone opslagruimte is in dit geval een voordelige oplossing. 

Opslag speciaal voor webshops

Eurobox biedt diverse voordelen voor webshopeigenaren:

 

  • Veilige opslagplek voor uw voorraad, beveiligd met individueel alarm, brandalarm, camera's en op afgesloten bedrijventerrein.
  • Uw voorraad wordt opgeslagen in schone, droge en verwarmde ruimtes die 24 uur per dag zijn beveiligd. Hierdoor voorkomt u schade door vocht of vuil en houdt u uw klanten tevreden.
  • Goederen in ontvangstname service: Geen onnodige wachttijd meer bij thuisleveringen.
  • Aangezien uw bestellingen zwaar kunnen zijn, zorgen we ervoor dat er altijd genoeg steekwagentjes aanwezig zijn op de locatie. Ook vindt het laden en lossen van spullen in een overdekte ruimte plaats, voor uw comfort, maar ook om uw voorraad tegen regen te beschermen. 
  • Omdat het voor u als webshopeigenaar belangrijk is om makkelijk en snel bij uw voorraad te kunnen, is uw opslagruimte dagelijks toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur, ook op feestdagen. 
  • Een opslag huren voor een webshop is vele malen goedkoper dan een bedrijfsruimte huren. 
  • Alle Eurobox vestigingen liggen dicht bij grote uitvalswegen en zijn makkelijk bereikbaar. Zo is het ook voor grote bestelbussen of vrachtwagens mogelijk om pallets af te leveren bij uw opslagruimte. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

De juiste opslag voor uw webshop voorraad

Of u nu een grote of kleine voorraad heeft, bij Eurobox huurt u de meest geschikte ruimte. De kleinste opslagruimte heeft een vloeroppervlakte van 1 m². Heeft u na een tijdje meer of juist minder ruimte nodig, dan is het overstappen naar een andere box gratis. Hierdoor betaalt u nooit meer dan nodig is. 

Daarnaast is het huren van een opslagruimte voor webshops mogelijk voor zowel de korte als lange termijn. En welke overeenkomst u ook kiest, uw opzegtermijn is slechts 2 weken.

Eurobox helpt zakelijke klanten met extra diensten

Om u te helpen nog meer tijd te besparen, kunnen de medewerkers van Eurobox uw pallets en pakketten in ontvangst nemen. Deze worden netjes en veilig in uw opslagruimte geplaatst zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. 

De kosten voor deze dienst bedragen € 10,- per pallet, en € 1,- per pakket. U hoeft dus niet zelf in de auto te stappen om een bestelling in ontvangst te nemen. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook benzine. 

Postbus huren

Veel webshops kiezen ervoor om een postbus te huren. Daarnaast bestaat dan de mogelijkheid om dit samen met een KVK inschrijving te doen zodat je bedrijf meteen in een zakelijke omgeving is ingeschreven. 

Scroll naar boven