• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Zakelijke opslag

Eurobox is een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar het zakelijk huren van opslagruimte voor bijvoorbeeld archieven, inventarissen, voorraden, materialen en gereedschappen. Maar ook voor ondernemers die eigenaar zijn van een webshop, ondernemers zonder vast bedrijfspand, voor monteurs of vertegenwoordigers die een goed bereikbaar servicepunt in het rayon zoeken om hun voorraden in onder te brengen, is het huren van een opslag bij Eurobox uitermate geschikt. Het huren van een opslag bij Eurobox Self Storage biedt u de mogelijkheid om al deze zaken elders onder te brengen, zodat u in uw bedrijf de ruimte weer heeft om vrij te kunnen blijven bewegen.

Bij een verhuizing of verbouwing van uw bedrijf is het huren van een opslag een goede oplossing voor het (tijdelijk) onderbrengen van uw voorraden en kantoormeubilair. Aangezien onze gebouwen 7 dagen per week toegankelijk zijn, bent u er van verzekerd dat u altijd bij uw opslagruimte kunt. Dankzij de verwarmde en geventileerde opslagruimtes blijven al uw kwetsbare goederen in uitstekende conditie.

Tevens nemen onze medewerkers desgewenst eventuele zendingen voor u in ontvangst, zodat u nooit meer hoeft te wachten of speciaal dient om te rijden voor het ontvangen van een pakket of een pallet. Verder kunt u bij ons legbordstellingen huren of kopen, zodat uw voorraden ordelijk en overzichtelijk in de opslag geplaatst kunnen worden. 

Kies een opslag bij u in de buurt

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Direct opslagruimte huren

Het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage heeft voor uw bedrijf enkele unieke voordelen: 

  • Bereikbaarheid 

Al onze Eurobox vestigingen zijn centraal gelegen aan de uitvalswegen. 

  • Toegankelijkheid 

U heeft 7 dagen per week zelfstandig toegang tot het gebouw en uw eigen opslagruimte.

  • Veilig 

Uw goederen worden dag en nacht bewaakt met o.a. cameratoezicht, alarm en een beveiligingsbedrijf.

  • Klimaatbeheersing 

Het gebouw is specifiek ingericht zodat uw goederen onder ideale omstandigheden, geventileerd en verwarmd liggen opgeslagen. 

  • Flexibiliteit 

U kunt bij ons al vanaf 2 weken een opslagruimte huren. Daarnaast kunt u zelf kosteloos gemakkelijk wisselen van opslagruimte naar gelang uw opslagbehoefte verandert. 

  • Gratis verzekering 

Alle opslagruimtes bij Eurobox Self Storage zijn gratis verzekerd. 

  • Postbus en vestigingsadres 

Indien gewenst kunt u bij Eurobox ook een postbus huren, deze is niet gekoppeld aan uw naam of huisadres. Daarnaast verhuren wij flexibele kantoorruimte welke u ook kunt gebruiken als zakelijk vestigingsadres bij de kamer van koophandel. Voor meer informatie over het huren van een zakelijk inschrijfadres bij de KvK bij Eurobox kunt u hier terecht. 

  • Goederenontvangst 

Eurobox biedt u een gratis service aan voor afgifte en in ontvangstname van uw goederen. Indien u dat wenst kunnen onze medewerkers uw goederen voor u in ontvangst nemen en in uw ruimte plaatsen, zodat u nooit meer onnodig hoeft te wachten totdat uw goederen worden gebracht. Daarnaast is het huren van een opslag bij Eurobox zeer eenvoudig en snel te regelen. Neemt u hiervoor contact op met één van onze vestigingen. Hier kunt u uiteraard ook terecht met al uw vragen of opmerkingen. 

Zakelijke opslag archief

Bepaal eenvoudig hoeveel opslag u moet huren

Omdat het vaak lastig in te schatten is hoeveel opslagruimte uw bedrijf daadwerkelijk nodig heeft, heeft Eurobox de zakelijke ruimtecalculator ontwikkeld. 

Hierin kunt u invullen welke goederen u in de opslag wenst te plaatsen, waarna de calculator globaal berekent hoeveel opslag u daarvoor moet huren. Tevens wordt er aan de hand van uw volumeberekening een voorbeeld getoond, zodat u visueel een beeld krijgt hoe groot de ruimte is. Voor een exactere bepaling kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen bij één van onze vestigingen. Onze ervaren opslagspecialisten geven u graag een rondleiding door het pand en helpen u met het berekenen van de benodigde opslagruimte. Zo weet u zeker dat u geen te grote of te kleine opslagruimte huurt. Aangezien u opslag per vierkante meter berekend wordt, is het handig dat u opslag niet te groot huurt zodat u nooit teveel betaalt. Eurobox Self Storage beschikt over 7 categorieën opslagruimtes met in totaal circa 30 verschillende formaten. Bij ons kunt u dus altijd een opslag huren op maat. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Scroll naar boven