• Meer dan 47.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Fase 1 gereed

Uitbreiding opslagruimtes Haarlem

De nieuwbouw achter onze bestaande vestiging in Haarlem maakt gestaag vorderingen, en we zijn verheugd om u een update te geven over de laatste ontwikkelingen! 

Uitbreiding opslagruimtes Haarlem

De fundering is gereed en we zijn nu klaar voor de volgende fase: de staalbouw en het plaatsen van kanaalplaten. Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap in de realisatie van ons nieuwe gebouw, dat onze capaciteit zal vergroten en ons in staat zal stellen nog meer klanten van dienst te zijn met opslagruimte in Haarlem.

De bijgevoegde foto van de bouwplaats toont een nette, opgeruimde werkomgeving, onze complimenten hiervoor aan onze partner bouwbedrijf De Vries en Verburg! Een opgeruimde bouwplaats voorkomt overlast voor de buren en zorgt voor een veilige werkomgeving.

In de komende weken zullen de eerste staalconstructies worden geplaatst, gevolgd door de installatie van de kanaalplaten. Deze constructies vormen het skelet van het nieuwe gebouw en zullen de basis bieden voor de verdere afwerking. We zijn enthousiast over deze vooruitgang en zijn benieuwd naar de volgende fases.

Wij blijven u op de hoogte houden van de voortgang van de bouw en kijken uit naar de dag waarop we het voltooide gebouw in gebruik kunnen nemen.


Scroll naar boven