• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inboedelopslag

Heeft u uw huis al verkocht maar moet u nog even wachten op de oplevering van de nieuwe woning? Gaat u verbouwen en bent u op zoek naar opslagruimte waar u (een gedeelte van) uw inboedel even veilig kunt stallen? Huur dan bij Eurobox Self Storage opslagruimte voor uw inboedel. Inboedelopslag bij Eurobox is snel, eenvoudig en voordelig. U leest meer over inboedelopslag op de pagina inboedelopslag particulieren.

Geconditioneerde inboedelopslag

De opslagruimtes zijn voor huurders 7 dagen per week toegankelijk door middel van een persoonlijke toegangscode en sleutel. Alle opslagruimtes worden verwarmd en geventileerd om uw waardevolle en dierbare goederen in topconditie te houden. U ziet, we laten niets gelegen liggen om de veiligheid van uw goederen te waarborgen. Inboedelopslag, natuurlijk bij Eurobox Self Storage!

Beveiligde inboedelopslag


Eurobox heeft een reputatie hoog te houden voor wat beveiligde opslag betreft, in ons bestaan zijn er nimmer inbraken geweest in één van onze opslagruimtes. Dit is mede te danken door goed opgeleid personeel, een strenge selectie voordat iemand klant van ons mag worden en diverse organisatorische en elektronische beveiligingsmaatregelen. U kunt hierbij denken aan uiteraard 24 uur per dag camerabewaking, inbraakalarm, toegangscontrolesysteem en een brandmeldcentrale. Daarnaast is er intern in iedere vestiging een bewakingsbedrijf gevestigd; u kunt er dan ook van op aan dat uw goederen veilig zijn opgeslagen bij Eurobox.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven