• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Garagebox huren

Garagebox huren bij Eurobox Self Storage

Heeft u extra ruimte nodig voor uw spullen? Of het nu gaat om meubels, gereedschap, voorraad, archief of hobby, bij Eurobox Self Storage kunt u een garagebox huren die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden u een veilige, schone en droge opslagruimte die u zelf kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende formaten. U kunt bij ons een garagebox huren voor korte of lange termijn, inclusief verzekering en zonder verborgen kosten. Bovendien kunt u altijd gratis gebruik maken van onze interne transportmaterialen zoals platte karren, steekwagens en rolcontainers. Bij Eurobox Self Storage staat service centraal!

Hoe werkt het huren van een garagebox?

Het huren van een garagebox bij Eurobox Self Storage is heel eenvoudig. U kunt online, telefonisch of in een van onze vestigingen een offerte aanvragen of direct een garagebox reserveren. Wij hebben 8 locaties in Nederland, dus er is altijd een Eurobox Self Storage bij u in de buurt. U kunt uw garagebox indien nodig per direct te huur krijgen. U betaalt alleen voor de ruimte en de periode die u nodig heeft.

Wat zijn de voordelen van een garagebox huren bij Eurobox Self Storage?

Een garagebox huren bij Eurobox Self Storage heeft vele voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  • U heeft 7 dagen per week toegang tot uw garagebox, van 06:00 tot 23:00 uur.
  • U heeft een eigen sleutel en een persoonlijke toegangscode voor uw garagebox.
  • Uw garagebox is uitstekend beveiligd met camerabewaking, inbraakalarm, individueel boxalarm en toegangscontrolesystemen.
  • U kunt gratis gebruik maken van onze faciliteiten, zoals wifi en klanttoilet.
  • U kunt gratis advies krijgen van onze ervaren en vriendelijke medewerkers, die u graag helpen met het kiezen van de juiste garagebox en u graag adviseren over hoe het verhuizen van uw spullen gemakkelijk en soepel kan.
  • U kunt profiteren van onze aantrekkelijke aanbiedingen, informeer bij de storemanager naar de lopende acties!

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Wat kost het huren van een garagebox bij Eurobox Self Storage?

De prijs van het huren van een garagebox bij Eurobox Self Storage hangt af van de grootte, de locatie en de duur van de huur. U kunt op onze website een prijsindicatie krijgen voor de garagebox die u wilt huren, of contact opnemen met een van onze vestigingen voor een vrijblijvende offerte. Wij hanteren transparante en eerlijke prijzen, zonder verborgen kosten of borg. Bovendien kunt u uw huurovereenkomst op elke gewenste dag opzeggen of wijzigen, zonder boete, het opzegtermijn bedraagt 14 dagen. 

Hoe kan ik een garagebox huren bij Eurobox Self Storage?

Als u een garagebox wilt huren bij Eurobox Self Storage, kunt u dat op verschillende manieren doen. U kunt online een garagebox reserveren of een offerte aanvragen, of bellen naar 0800-222 2222. U kunt ook langskomen bij een van onze vestigingen, waar onze medewerkers u graag rondleiden en adviseren. U kunt uw garagebox per direct te huur krijgen, of een datum in de toekomst kiezen. U heeft alleen een geldig legitimatiebewijs en een bankrekeningnummer nodig om een garagebox te huren bij Eurobox Self Storage.

Wij hopen dat u met deze tekst een goed beeld heeft gekregen van wat het huren van een garagebox bij Eurobox Self Storage inhoudt. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Garageboxen huurt u bij Eurobox in:

Haarlem, Hoofddorp, GoudaLeiden, Noordwijk, RotterdamDordrecht en Bergen op Zoom

Scroll naar boven