• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Seizoensopslag

Voor het huren van seizoensopslag bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Veel mensen hebben thuis ruimte tekort. De vraag is dan vaak waar laat u uw seizoensspullen in de seizoenen dat u deze spullen niet gebruikt. Bijvoorbeeld uw zomerkleding in de winter en uw winterkleding in de zomer of uw wintersport spullen in de zomer. Maar ook de kussens van een boot of de hardtop van een cabriolet worden vaak bij ons opgeslagen in de periode dat ze niet nodig zijn. Eurobox Self Storage heeft een assortiment van ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3m³. Door dit grote assortiment biedt Eurobox Self Storage een passende opslagruimte voor ieders opslagbehoefte. Omdat u de ruimte niet voor lange termijnen hoeft te huren kunt u eenvoudig weer stoppen met huren als de opslag van uw seizoensspullen niet meer nodig is.

 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Rondleiding voor Seizoensopslag

Voor veel mensen is het op afstand lastig om in te schatten welk formaat opslagruimte geschikt is voor seizoensspullen. De makkelijkste manier om deze inschatting te kunnen maken is om langs te komen bij Eurobox Self Storage voor een vrijblijvende rondleiding. Het personeel zal u dan een rondleiding door het gehele pand geven en de verschillende formaten opslagruimtes laten zien. Na deze rondleiding is het vaak gemakkelijk om een in schatting te maken welk formaat opslagruimte u nodig heeft. Mocht u een opslagruimte huren en tussentijds verandert uw opslagbehoefte, dan kunt u bij Eurobox Self Storage altijd verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. Dit kan zowel naar een groter als naar een kleiner formaat opslagruimte. Dit is ten alle tijden kosteloos en u kunt zo vaak verhuizen naar een ander formaat opslagruimte als u zelf wilt.

Veilige opslag

Het is uiteraard van belang dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage ook de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om uw spullen te beveiligen. Alle huurders hebben zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot hun opslagruimte. Buiten deze tijden staat het pand op het alarm. Verder zijn de panden en buitenterreinen van Eurobox Self Storage voorzien van permanente camerabewaking. Ook werkt Eurobox Self Storage met een toegangscontrole systeem voor alle huurders. Door middel van dit toegangscontrole systeem wordt er geregistreerd wie er het pand in gaat en wie er het pand weer verlaat.

Scroll naar boven