• Meer dan 47.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren
Vroegboekaanbieding!

Bouwupdate: Nieuwe Eurobox Self Storage Vestiging in Breda

We zijn verheugd om u een update te geven over de voortgang van onze nieuwste vestiging in Breda. De bouw is in volle gang en we zijn op schema om onze deuren later dit jaar te openen.

Bouwupdate: Nieuwe Eurobox Self Storage Vestiging in Breda

Bouw Voortgang

Bij Eurobox Self Storage streven we ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven in alles wat we doen. Dit geldt ook voor de bouw van onze nieuwe vestiging in Breda. We werken samen met ervaren partners die vaak al meer dan 20 jaar met ons samenwerken zoals https://ristobv.nl/ , en hun expertise is duidelijk zichtbaar in de voortgang van het project! De fundering van het gebouw is voltooid en de constructie van de hoofdstructuur is in volle gang. We zijn bijzonder trots op de kwaliteit en efficiëntie van het team wat de klus in Breda voor ons klaart!

Wat te Verwachten van de opslagruimte in Breda?

Zodra de bouw is voltooid, zal onze nieuwe vestiging in Breda een breed scala aan opslagoplossingen bieden, van kleine units voor persoonlijke opslag tot grotere ruimtes voor zakelijke behoeften. Net als bij al onze vestigingen, zal de veiligheid van uw spullen onze topprioriteit zijn.
We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe vestiging in Breda. Blijf op de hoogte voor meer updates over de voortgang van de bouw!

Vroegboekers aanbieding!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een opslagruimte bij Eurobox in Breda? Schrijf u nu in en ontvang van ons een mooi welkomstcadeau: zodra we open gaan ontvangt u de eerste 2 maanden huur gratis van ons!

Schrijf u hieronder in voor deze mooie aanbieding:

Vul je gegevens in:


Uitbreiding opslagruimtes Haarlem

11 juli 2024

Update bouwwerkzaamheden uitbreiding opslagruimte in Haarlem. De eerste fase is gereed, en we zijn verheugd om u een update te geven over de laatste ontwikkelingen! 

Scroll naar boven